چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
احساس نیاز به امام زمان(عج)، گمشده طلاب امروز است

حوزه/ زینب قلی‌زاده در نشست اخلاقی طلاب با تأکید بر ضرورت درک حضور امام زمان(عج) در زندگی، غفلت از ایشان را ریشه بسیاری از مشکلات اخلاقی و تبلیغی دانست و بر لزوم تلاش برای جذب طلاب جدید در ایام پذیرش حوزه‌های علمیه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ارومیه، زینب قلی‌زاده، استاد مدرسه علمیه زینب‌کبری(سلام‌الله‌علیها) ارومیه، امروز در نشست اخلاقی ویژه طلاب که در حسینیه این مدرسه علمیه برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، بر اهمیت ارتباط معنوی با امام زمان(عج) و نقش آن در خودسازی و تعالی اخلاقی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه بسیاری از طلاب به دلیل احساس نکردن نیاز واقعی، زندگی خود را با امام زمان تنظیم نمی‌کنند، اظهار داشت: اگر انسان در زندگی نیاز واقعی به امام خود داشته باشد، تمام رفتار و کردارش را با او هماهنگ می‌کند. همان‌گونه که خانواده‌ای که فرزند کنکوری دارد، تمام برنامه خود را با امتحان او تنظیم می‌کند، ما نیز باید لحظه‌ای از حضور امام غافل نباشیم.

مدیر مدرسه علمیه زینب کبری سلام الله علیها ارومیه با اشاره به روایاتی مبنی بر حضور امام زمان(عج) در میان مردم و حتی در بازارها، تصریح کرد: طبق روایات، امام زمان(عج) را بارها می‌بینیم ولی نور وجود ما برای درک ایشان کافی نیست. اگر بصیرت داشتیم، حضور ایشان را درک می‌کردیم.

قلی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از برخی ضعف‌های اخلاقی در میان طلاب از جمله حسادت، غیبت و بی‌نظمی، هشدار داد: این رفتارها با شأن طلبگی سازگار نیست و چهره حوزه را نزد مردم مخدوش می‌کند. اگر طلبه بی‌نظمی کند، به حضور امام زمان بی‌توجه باشد یا در رفتار خود اخلاص نداشته باشد، نمی‌تواند الگوی مناسبی برای دیگران باشد.

وی با اشاره به ایام پذیرش حوزه‌های علمیه، بر ضرورت تلاش همگانی برای جذب طلاب جدید تأکید کرد و گفت: هر یک از ما باید با رفتار و منش خود، دیگران را به سمت حوزه جذب کنیم. اگر در این مسیر کوتاهی کنیم، در برابر امام زمان مسئولیم.

مدیر مدرسه علمیه زینب کبری سلام الله علیها ارومیه با ذکر خاطره‌ای از آغاز فعالیت این مدرسه علمیه در منطقه شیخ‌تپه ارومیه، یادآور شد: با وجود کمترین امکانات و با توکل به خدا و توسل به حضرت معصومه(س)، ثبت نام از طلاب انجام شد که این موضوع نشان می‌دهد اگر اخلاص باشد، خداوند برکت می‌دهد.

قلی‌زاده همچنین بر لزوم الگوگیری از نسل‌های گذشته علما مانند شیخ عباس قمی و میرزای قمی تأکید کرد و گفت: آنان عمر با برکت خود را مدیون اخلاص و ارتباط با امام زمان بودند. امروز نیز اگر می‌خواهیم طلبگی ما با برکت باشد، باید در هر لحظه خود را در محضر امام زمان بدانیم.

وی در پایان با دعوت به مشارکت در پویش‌های ماه رمضان و کمک به نیازمندان، خاطرنشان کرد: هر قدمی که برای رضای خدا و با نیت خالص برداریم، همان لحظه با امام زمان معامله کرده‌ایم و ایشان نیز پشتیبان ما خواهند بود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha